Konnect Advies & Bemiddeling

Snel Zoeken

Konnect Advies & Bemiddeling

Bedrijf: Konnect Advies & Bemiddeling Contactpersoon: Khalid Nouisri
Adres: Sperwerdreef 13
Website: http://www.konnectaenb.nl
Postcode: 6446DJ Plaats: Brunssum

Het engelse woord 'connect' betekent letterlijk verbinden. Waar de 'K' voor staat laat zich raden. Zo is de naam van mijn bedrijf ontstaan. Konnect Advies & Bemiddeling.

Konnect Advies & Bemiddeling verbindt mensen met elkaar. Niet alleen verbindt Konnect Advies & Bemiddeling werkgevers met werknemers, maar Konnect Advies & Bemiddeling verbindt ook zijn eigen kennis en ervaring met zijn doelgroepen.

Konnect Advies & Bemiddeling richt zich op reïntegratie van werkzoekenden in de breedste zin van het woord. Kenmerkend voor de dienstverlening is respect en waardering voor ieders persoonlijkheid en achtergrond. Handelend vanuit een open visie en rekening houdend met de diversiteit die onze maatschappij eigen is.

Na mijn middelbare schooltijd in het zuiden van Limburg heb ik diverse opleidingen gevolgd, onder meer op het gebied van trainingen, management en op het gebied van loopbaanontwikkeling. Deze kennis en mijn uitgebreide klantenkring van zowel bedrijven, overheid en publieke instellingen stel ik graag aan u beschikbaar.

De aanpak van Konnect Advies & Bemiddeling onderscheidt zich van andere reïntegratiebedrijven. Aan de slag gaan volgens het principe 'samen werken aan uw toekomst'. Geen theoretische benadering, maar een directe aanpak.

Voor u als werkzoekende maak ik de tijd vrij die we nodig hebben om u naar een passende werkkring te leiden en voor u als opdrachtgever vind ik graag voor u de passende oplossing! 

Neem gerust contact met mij op!

Vacatureboard © 2010-2016
Website door CLSystems